Nyt MSN-show i Barcelona-storsejr

Lionel Messi, Luis Suarez og Neymar kom alle på måltavlen, da FC Barcelona besejrede Sporting Gijon med 6-1.

FC Barcelona har noget at indhente i toppen af den spanske La Liga, hvor de, forud for denne runde, var et point samt en kamp bagud overfor den evige rival Real Madrid.

Onsdag aften kunne Barcelona lægge pres på Los Blancos. Luis Enriques tropper skulle nemlig i aktion onsdag klokken 19.30, mens Real Madrid mødte Las Palmas klokken 21.30.

Al tvivl om resultatet til kampen på Camp Nou blev visket af tavlen efter de første 11 minutter. Her var FC Barcelona nemlig allerede foran med 2-0 - først på mål af Lionel Messi og senere på et selvmål af Sportings Juan Rodriguez.

Sportings Carlos Castro gjorde det til 1-2 efter 21 minutter, men fem minutter senere scorede Luis Suarez til 3-1.

I anden halvleg kom sommerindkøbet Paco Alcacer på tavlen efter oplæg fra Lionel Messi, mens Neymar på direkte frispark gjorde det til 5-1 efter 75 minutter.

Ivan Rakitic lukkede og slukkede kampen til 6-1 i det 87. minut - dermed er Barcelona to point foran Real Madrid, der dog har to kampe i hånden.

Osasuna havde hjemme på Estadio El Sadar besøg af Villarreal, der er med i kampen om de europæiske pladser. Fran Escribas tropper kom allerede efter to minutter i front med 1-0 ved Roberto Soriano og kørte en stensikker 4-1-sejr hjem.