• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

Officielt: Real Madrid henter Zidane tilbage som træner i klubben

Foto: Getty Images

Zidane er tilbage i Real Madrid efter en hård sæson for hovedstadsklubben.

Af Oliver Okstrøm

Real Madrid har ansat franske Zinedine Zidane som træner, og samtidig har den spanske storklub valgt at afbryde samarbejdet med Santiago Solari, der har stået i spidsen for klubben siden oktober.

Det melder de seneste tre sæsoners Champions League-vindere på deres officielle hjemmeside.

Aftalen med Zinedine Zidane løber frem til sommeren 2022, og dermed gik der ikke engang en hel sæson for Real Madrid uden Zidane, som sagde op i klubben ved udgangen af sidste sæson.

I samme forbindelse lægger bestyrelsen i klubben ikke skjul på, at de sætter pris på det arbejde, som Santiago Solari udførte i klubben, ligesom de takker for den indsats og loyalitet, som han altid har vist klubben. 

Afskeden med Solari kommer efter en sejr på 4-1 over Valladolid i ligaen, men også efter en rædselsuge, hvor Real Madrid blev slået ud af Champions League og Copa del Rey samt mere eller mindre mistede muligheden for at vinde La Liga.

Det er nu planen, at Zidane vil blive præsenteret ved et pressemøde klokken 20, melder Real Madrid.

Zidane har i løbet af sin trænerkarriere kun været tilknyttet Real Madrid, hvor han i sin første periode i klubben nåede at vinde Champions League tre gange samt et enkelt spansk mesterskab plus et par Super Cup-sejre.

Udover selve førsteholdet har Zidane også stået i spidsen for Real Madrids B-hold, Castilla, inden han blev cheftræner for førsteholdet.

Superliga

Mere Superliga

Fokus