Pione Sisto med i stærkt Celta-comeback

Celta Vigo med Pione Sisto på banen fik i de sidste minutter vendt 0-2 til 2-2 i sæsonens sidste kamp.

Celta Vigo med blandt andet danske Pione Sisto og Mathias Jensen på holdet har i denne sæson flirtet meget med nedrykningsstregen, som de skiftevis har været over og under. Heldigvis for dem er de endt over.

Lørdag aften spillede de sæsonens sidste kamp i et opgør mod allerede nedrykningsdømte Rayo Vallecano, og her lignede det længe, at Celta skulle løbe ind i et nederlag, men de fik kæmpet sig tilbage i de sidste minutter af kampen og spillede 2-2.

Som kampen forløb kom Rayo foran med 1-0 efter 29 minutters spil, da Embarba sendte et straffespark i kassen, og i anden halvleg var Embarba i oplæggerens rolle, da han stod bag assistenten til Medran med 71 minutter spillet af opgøret.

Derfor skulle man tro, at opgøret var lukket, men som man har set det i sæsonen giver Celta ikke bare op, og med to scoringer af holdets helt store stjerne, Iago Aspas efter henholdsvis 82 minutters spil og to minutter inde i overtiden sikrede han resultatet 2-2.

I de sidste minutter kom Pione Sisto på banen, og han havde en lille finger med i spillet ved målet til 2-2. Sisto kom endvidere på banen i stedet for den tidligere FC Nordsjælland-spiller Lobotka, mens Mathias Jensen med fortid i samme klub sad på bænken hele kampen.

Scoringen var desuden Celtas scoring nummer 53 i La Liga, som er sjetteflest. Dog er der kun tre andre hold, der har lukket flere mål ind end Celta.