• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Morten Gram-Hanssen

Piqué efter El Clasico-nederlag: Det værste Real Madrid-hold, jeg har mødt

Foto: Getty Images

Gerard Piqué er ikke imponeret over det Real Madrid-mandskab, som i går besejrede Barcelona 2-0 i det famøse Clasico-opgør.

Af Morten Gram-Hanssen

Real Madrid kom tilbage på førstepladsen i La Liga, de de sent søndag besejrede ærkerivalerne FC Barcelona med 2-0 på Santiago Bernabeu. 

'Los Blancos' sikrede sig sejren i anden halvleg med to scoringer af Vinicius Junior og indskiftede Mariano Diaz, og det skuffer i særlig grad Barcelonas Gerard Pique, på grund af den svage præstation, som han mente, at Real Madrid leverede i første halvleg. 

Læs også:Vejle stikker af i 1. division: Træneren kræver endnu mere af spillerne

- Real Madrid i første halvleg var det værste Madrid-hold, jeg har spillet mod på Bernabeu. Vi missede vores chance for at gøre ondt på dem, men vi er også nødt til at spille bedre i anden halvleg, fordi vi mistede bolde og de fik derfor mere selvtillid, lyder det fra Piqué.

- De gav det værste mulige indtryk, og det siger jeg ikke som en kritik - vi har alle sammen problemer i vores klubber. Men jeg har en følelse af, at det var en misset chance (for Barcelona, red.).

Læs også:Barcelona-træner: Vi kom ind i en spiral af fejl i anden halvleg

Selvom madrilenerne nu har indtaget førerpositionen i den spanske liga, er Piqué ikke desto mindre fortrøstningsfuld omkring Barcelonas mesterskabschancer. 

- Vi har stadig plads til forbedring, og det vil være tilstrækkeligt for os til at vinde La Liga, hvis vi gør tingene rigtigt i slutningen af sæsonen - men vi er nødt til at gøre det godt. 

Læs også:Tverskov om straffespark: Jeg mærkede ikke selv den store kontakt

Læs også:Optakt: FC Midtjylland - SønderjyskE

Læs også:Hedlund jubler over sejrsmål: Rart at kunne give noget til holdet

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.