• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Lasse Sylvest Mikkelsen

Pique efterlyser mere hjælp til dommerne

Den spanske forsvarsspiller ønsker, at dommerne får mere hjælp af teknologi, så de kan tage de rigtige beslutninger.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

FC Barcelona-spilleren er ikke kendt som en mand, der er bange for at kommentere dommerkendelser efter kampen. Alligevel udtrykker han sympati for dommerne, og mener, at det kan gøre deres job lettere, hvis de får hjælp til at træffe de rigtige beslutninger.

Derfor mener den spanske landsholdsspiller, at det er på tide at indføre tekonologiske hjælpemidler med det formål at tage lidt af presset af dommerne.

- Jeg vil gerne ændre dommersystemet. Presset på dommerne under kampene er for stort, siger han til det japanske medie Soccer Kings ifølge Goal.com.

FC Barcelona blev i sidste sæson snydt for, hvad der lignede, en sen udligning til 1-1 mod Real Betis, da bolden kom over linjen uden der blev dømt mål.

Pique mener derfor, at det er på tide, at La Liga bruger den nye teknologi, som kan hjælpe dommerne med at tage de rigtige beslutninger.

- I forhold til at eliminiere uretfærdighed og sikre mindre kontroversitet, så ville jeg indføre teknologi, som ville gøre dommernes arbejde lettere.

- Jeg er ikke tilfreds med den måde nogle kampe blev dømt på (sidste sæson red.), men det lagde jeg bag mig for noget tid siden. Nu er den nye sæson under opsejling, og så er jeg nødt til at ændre min mentalitet, og ikke tænke på negative ting. 

Pique har annonceret, at han forventer at trække sig tilbage fra landsholdsfodbold efter VM i Rusland næste sommer.

Superliga

Mere Superliga

Fokus