2017-08-13 13:42
Foto: Mike Ehrmann/GettyImages

Forsvarsprofilen Gerard Pique taler nu ud om Neymar-skiftet.

Søndag aften møder FC Barcelona Real Madrid i den spanske Super Cup, og til et pressemøde inden opgøret talte den spanske forsvarsstjerne Gerard Pique ud om Neymars kontroversielle skifte til Paris Saint-Germain:

- Jeg føler mig ikke forrådt. Nu hvor det er sket, kan jeg forklare det hele. Til Messis bryllup havde jeg idé om, at han ville skifte. Han sagde det så i pre-season. Da jeg skrev tweetet, vidste jeg med 100 procents sikkerhed, at han var på vej væk, fortæller Pique , der henviser til et tweet, som han sendte ud i juli. Her postede spanieren et billede af ham og Neymar, hvortil han skrev: "Han bliver".

Pique bærer dog ikke nag:

- Han har ikke skuffet mig, og jeg fortyder ikke tweetet. Alt har en grund, og jeg prøvede at bruge de sociale medie, fordi det er det eneste, jeg kan gøre. Jeg ville hjælpe klubben, og i det mindste prøvede jeg, selvom at jeg godt vidste, at han havde truffet beslutningen, lyder det ifølge AS fra Pique, der fortsætter med at forsvare sin tidligere holdkammerat:

- Vi lever i en verden, hvor folk er kede af det. Folk kan godt lide at kritisere. Alle kritiserer, udtrykker vrede og sorg. Det er gået ud over Neymar, hans venner og familie. Alle tager nogle beslutninger i deres liv, og de må ikke blive dømt for det alene, sluttede Pique af.

FC Barcelona forsøger søndag aften at slå Real Madrid uden Neymar, når de to hold støder sammen kl. 22.00.

SENESTE NYT...
OP | NED