• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

Pochettino har afvist Real Madrid igen

Tottenham-manager Pochettino har angiveligt sagt nej tak til Real Madrid, da han frygter for meget indblanding fra klubbens ledelse.

Af Oliver Okstrøm

I Real Madrid har man siden 1-5-nederlaget til Barcelona på Camp Nou været på jagt efter en ny cheftræner, da man dagen efter fyrede Julen Lopetegui på dén post bare få måneder efter, han blev ansat.

En af de formodede kandidater til jobbet som ny træner i Real Madrid er Tottenhams manager Mauricio Pochettino, men selvom han er blevet tilbudt en enorm kontrakt, så er svaret altså nej fra Christian Eriksens chef.

Det skriver den engelske tabloidavis The Sun.

Helt præcis skulle kontrakten blandt andet indeholde en årsløn på over 125 millioner kroner om året, men den spansk-argentinske træner har altså valgt at blive i den engelske hovedstadsklub. Årsagen skulle ifølge avisens kilder være, at han frygter konstant indblanden fra Real Madrid-bestyrelsen

Derfor ser det altså ud til, at Real Madrid igen bliver afvist af Pochettino, der angiveligt også var på ønskelisten i Madrid-klubben, da man skulle finde en erstatning for Zinedine Zidane.

Pochettino har endvidere allerede fortalt Tottenham-ejer Daniel Levy, at han vil blive i klubben, og Real Madrid må derfor vente til slutningen af sæsonen, hvis de vil have fingrene i ham. Endelig er der også tale om en mand, der for kort tid siden forlængede sin aftale med Tottenham frem til 2023.

Den midlertidige Real Madrid-træner Santiago Solari ser dermed ud til at få forlænget sit vikariat hos Champions League-vinderne.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AaB - Esbjerg fB

To målfattige mandskaber mødes i Aalborg søndag eftermiddag, så det ligner alt andet end en målfest. Men alligevel kan det godt blive en intens og spændende match.