2016-01-15 22:07
Foto: Valeriano Di Domenico/Polfoto

Transferkarantænen til Real Madrid betyder, at Ronaldo nu ikke er et emne i PSG længere. I stedet er Neymar kommet i søgelyset.

PSG's våde drømme om at hente Cristiano Ronaldo til den franske hovedstad døde lidt, da Real Madrid blev ramt af transferkarantænen. Det betød, at klubben ikke ville kunne hente en erstatning ind for Ronaldo. 

Derfor har klubben nu rettet fokus på en anden spiller, der også var blandt de nominerede til Ballon d'or, der blev vundet af Messi. Den spiller som PSG nu gerne vil have fingrene i er Barcelonas Neymar. 

Det skriver den franske sportsavis L'Equipe.

Det ville være en spiller, der kunne tiltrækkes med den store løncheck Zlatan Ibrahimovic får hver måned. Svenskeren forventes i høj grad at forlade klubben, og det mener den franske avis vil være med til at få en spiller som Neymar til klubben, når de penge vil være fri til brasilianeren.

Det eneste der kan få fokus tilbage på Ronaldo vil ifølge avisen være, hvis Real Madrid har held til at få omstødt den dom, som de har fået, så de alligevel kan hente spillere til klubben til sommer - og Ronaldo derfor kan skifte til Paris.

PSG skal selvfølgelig også lige kunne fravriste Neymar fra Barcelona, der formentlig vil tage en forholdsvis høj pris for spilleren.

SENESTE NYT...
OP | NED