Real Madrid cruiser sikkert videre i Copa del Rey efter ny storsejr

Real Madrid klarede sig sikkert videre til ottendedelsfinalerne i den spanske pokalturnering torsdag eftermiddag med en ny storsejr over Melilla fra den tredjebedste række.

Den første kamp endte med en stensikker 4-0-sejr på udebane, og torsdag aften gjorde Los Blancos da også arbejdet overbevisende færdigt, da Melilla fra den tredjebedste spanske række, Segunda Division B, lagde vejen forbi Santiago Bernabeu til returopgøret i Copa del Rey.

Santiago Solari gav fra start en pause til størstedelen af holdets store profiler, og der var derfor ingen Sergio Ramos, Gareth Bale, Luka Modric eller Marcelo i aktion på Real Madrid-mandskabet, hvis største stjerne derfor var spanske Isco, som i de seneste uger er blevet henvist til bænken af den nye Real Madrid-boss.

De mange rotationer betød dog ikke det store for Real Madrid, der allerede ved pausen var foran 3-0 på to mål af Marco Asensio og ét enkelt af Bernabeu-debutanten Javi Sanchez.

I anden halvleg fortsatte Real Madrid-dominansen ufortrødent, og efter tre minutter havde Isco allerede gjort det til 4-0, da han fra lang afstand sendte et drømmehug op i hjørnet uden chance for Pedro Gonzalez i Melilla-målet.

Med et kvarter igen blev det så også 5-0, da sommerindkøbet Vinicius Junior sparkede bolden i nettet fra tæt hold, efter at angriberens første afslutning var blevet pareret.

Melilla havde ikke mange muligheder, men med ti minutter igen fik de tilkendt et straffespark, som Yacine Qasmi sendte i mål. Real Madrid svarede dog hurtigt igen, og endnu engang var det spanske Isco, som denne gang elegant håndterede et hårdt, fladt indlæg ved at vende rundt på sin første berøring og sparke bolden knastørt ind til stillingen 6-1, som også blev kampens endelige resultat.

Real Madrid vinder således med 10-1 samlet og dermed sikkert videre til ottendedelsfinalerne i den spanske pokalturnering.