Real Madrid endelig tilbage på sporet

Efter flere kampe uden sejr i La Liga fik Real Madrid i dag de tre point mod Deportivo La Coruna med en sejr på 7-1.

Real Madrid har langt fra haft en god sæson i La Liga, men i dag skulle de forsøge at snuppe de tre point på hjemmebane mod Deportivo La Coruna.

Real Madrid styrtede egentlig kampen det første stykke tid, men 23 minutter inde i opgøret var uheldet ude. Et indkast blev headet videre, og med et indlæg kunne Adrian bringe gæsterne foran 1-0.

Bare få minutter senere var Cristiano Ronaldo ved at heade Real Madrid tilbage i kampen, men en klasseredning forhindrede superstjernen i dette.

Efter en halv times spil fik Real Madrid til gengæld bragt balance i regnskabet, da Nacho Fernandez med et cutback fra Marcelo med en hård inderside sende bolden i netmaskerne.

20 minutter før tid scorede Luka Modric sit første sæsonmål i ligaen, da han gjorde det til 4-1. Lidt senere fik Ronaldo endelig hul på bylden og bragte Real Madrid foran 5-1 og 6-1, inden Nacho Fernandez gjorde det til 7-1, hvilket kampen endte.

Selvom Real Madrid tog de tre point i dag, er de stadig 16 point efter Barcelona og ligger bare nummer fire.