Real Madrid fortsætter måltørke og taber til Alaves

Det gik helt i skruddermudder for Real Madrid mod Alaves, hvor man tabte 0-1 på en scoring dybt i overtiden.

Det kunne godt se ud til, at Real Madrid ikke helt er det samme uden Cristiano Ronaldo som en del af holdet. Det har da også været noget, som man har kunne se på målscoringen i de seneste kampe.

I de tre foregående kampe for klubben var det blevet til et rundt nul af mål, og i lørdagens kamp mod Alaves, som Real Madrid ellers ofte scorer mange mål i mod, blev det til en overraskende sejr på 1-0 til Alaves.

Det var ellers ikke fordi Real Madrid ikke havde spil og chancer til at vinde. Boldbesiddelsen var bestemt til at tage og føle på, og til tider må Alaves-spillerne have tænkt på, hvornår de mon sidst havde haft bolden i længere tid.

Dog kom Alaves mest med i anden halvleg, når det kom til skud, selvom det i begge halvlege var Real Madrid, der var mest dominerende. Dog ikke mere dominerende, at det forblev ved nul mål for Real Madrid.

Sådan var det dog ikke for Alaves, der i kampens overtid fik scoret i femte overtidsminut ved Garcia, som fik stadion til at udbryde i vild jubel.

Resultatet betyder nu, at Real Madrid er på andenpladsen i den spanske La Liga, hvor de nu har 14 point, der er det samme som Barcelona, der har en kamp i hånden. De møder Valencia søndag.

Næste opgave for Real Madrid er mod Levante.