• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Mads Aagurd

Real Madrid kunne ikke knække Leganes

Real Madrid kunne ikke knække Leganes
Foto: Getty Images

Værterne kom foran inden pausen, og Real Madrid fik udlignet, men Leganes forsvarede sig godt og fik et enkelt point.

Af Mads Aagurd

Som vanligt var Martin Braithwaite med fra start for Leganes, som mandag aften tog imod Real Madrid i La Liga. Danskeren noterede sig for en assist inden pausen, men gæsterne fik udlignet, og Leganes knoklede 1-1 i hus.

Det lignede længe, at holdene skulle gå til pause uden scoringer i en meget chancefattig første halvleg, men hjemmeholdet ville det anderledes. Efter en lang bold ind i feltet fik Braithwaite tilkæmpet sig bolden, som han fint lagde tilbage til Jonathan Silva, der kunne score til 1-0.

Real Madrid tog initiativet efter pausen, og der var ikke spilet mere end en håndfuld minutter, da Modric fik sendt Benzema i dybden. Franskmandens første afslutning blev reddet, men på returen kunne han gøre det til 1-1 med sit 18. sæsonmål.

Gæsterne forsøgte at presse på, og det resulterede i chancer til hjemmeholdet. Faktisk havde Youssef En Nesyri bolden i nettet, men målet blev annulleret for offside.

Mere blev det ikke til for nogle af holdene, og dermed satte storklubben for 13. gang i sæsonen point til. De indtager fortsat La Ligas tredjeplads, som næppe kommer i fare.

Superliga

Optakt: Hobro IK - Lyngby Boldklub

Den første af to gyserkampe om overlevelse i Superligaen spilles i Hobro, hvor Lyngby kommer på besøg mandag aften.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.