Real Madrid lammetævede Daniel Wass og Celta Vigo

Der var ingen nåde, da Real Madrid tog imod Celta Vigo og Daniel Wass. Kampen var allerede afgjort efter en halv times spil.

Der var ingen Cristiano Ronaldo hos Real Madrid, men i stedet overtog Gareth Bale scenen på Santiago Bernabeu.

Den walisiske stjerne bragt hjemmeholdet i front efter 13 minutter, da han blev sendt i dybden med en flot stikning fra Luka Modric. Alene med Sergio Alvarez var kantspilleren iskold. Det samme var han 17 minutter senere, da han hamrede bolden i mål.

Yderligere to minutter senere kom Isco også på tavlen, da han krøllede bolden over i det fjerneste hjørne fra kanten af feltet. Et flot mål af spanieren, og dermed var kampen afgjort.

Real Madrid lettede dog ikke foden fra gaspedalen. Syv minutter efter pausen scorede marokkanske Achraf Hakimi fra en halvspids vinkel i højre side af feltet.

Det skulle blive endnu værre for Celta Vigo, som også kom bagud 5-0, da Sergi Gomez var uheldig med at styre et indlæg i eget net efter 74 minutter, og syv minutter senere blev det også 6-0. Tyske Toni Kroos scorede efter oplæg af indskiftede Borja Mayoral.

Real Madrid har nu som minimum sikret sig tredjepladsen i La Liga. Hvis kongeklubben vinder den sidste kamp, mens Atlético Madrid samtidig taber, slutter de som nummer tre. Celta Vigo ligger derimod nummer 13 og kan højst klatre et par placeringer op i sidste spillerunde.