• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

Real Madrid-legende sendt på intensiv med coronavirus

Foto: Getty Images

Den tidligere Real Madrid-præsident, Lorenzo Sanz, er blevet ramt på vejrtrækningen og er nu indlagt på intensiv afdeling.

Af Oliver Okstrøm

Coronavirussen har spredt sig over hele Europa, hvor flere og flere bliver ramt. En af de personer, som er blevet ramt er den tidligere Real Madrid-præsident Lorenzo Sanz, som nu også er blevet indlagt på intensiv afdeling.

Det skriver den spanske avis Ideal.

Læs også:Får travlt med at færdigspille ligaen: Spillernes ferie kan blive udskudt

Den nu 76-årige spanier havde på det seneste oplevet feber i et par dage, som siden har udviklet sig til en ganske seriøs omgang med problemer med vejrtrækningen, som nu betyder, at han er kommet ind på intensiv.

For Real Madrid-fans vil man nok huske ham for en speciel periode i klubbens historie mellem 1996 og 2000, hvor man havde økonomiske vanskeligheder, men alligevel vandt Champions League i både 1998 og 2000, hvilket var syvende og ottende gang for den spanske hovedstadsklub. Samtidig første gang siden 1966.

Læs også:Højbjerg støtter UEFA's flytning af EM: Men det er drønærgerligt

Dog mistede han præsidentposten et par uger efter, hvor den nurævende Florentino Perez snuppede sin første periode i spidsen for Real Madrid. De to har desuden et varmt forhold til hinanden i dag.

Den spanske liga er ligesom de fleste andre turneringer sat på pause i øjeblikket, hvor Sanz kan se, at Real Madrid er på andenpladsen med to point op til ærkerivalerne fra Barcelona. Derudover er de stadig med i Champions League.

Læs også:Tidligere Chelsea-spiller føler sig ikke tryg ved at spille i Tyrkiet

Læs også:Vred Ståle: Sådan kan man ikke behandle spillere

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.