Real Madrid måtte nøjes med et point mod Bilbao

Real Madrid fik blot 1-1 med fra opgøret mod Athletic Bilbao lørdag aften, som betyder, at de nu er to point efter Barcelona i topstriden.

Champions League-mestrene fra Real Madrid havde forinden deres kamp mod Athletic Bilbao leveret meget klare sejre i de første tre kampe i den bedste spanske række. Lørdag kom de dog ned på jorden igen.

Her blev det nemlig til sæsonens første pointtab efter salget af Cristiano Ronaldo, da det blev til en 1-1'er mellem hovedstadsklubben og baskerne.

Som kampen skred frem var det tilmed Bilbao, der kom foran efter 32 minutters spil, da Iker Muniain fik skrabet bolden ind over stregen efter et hurtigt og kvikt Athletic-angreb.

I anden halvleg kom Real Madrid tilbage i kampen, da Isco gjorde det til 1-1, da kampuret nåede frem til 64 minutter. Det skete, da Gareth Bale kom frem på højresiden og lagde bolden ind i hovedet på den spanske offensivspiller, der styrede bolden i netmaskerne.

Real Madrid havde de fleste chancer i kampen, men til slut var det alligevel Bilbao, der gjorde mest ud af at tage alle tre point, men det endte altså med at de to hold måtte tage til takke med ét point hver.

Pointtabet sker samme dag som Barcelona vandt en meget tæt kamp med 2-1 mod et andet baskerhold, Real Sociedad. Det sender Barcelona to point foran Real Madrid efter denne runde.