• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Morten Jørgensen

Real Madrid nedkøler Eriksen-interesse for at gå efter Pogba

Foto: Getty Images

Zinedine Zidane vil helst have fat i Paul Pogba, og det ser ud til at gå ud over Christian Eriksen, som næppe kan komme til Real Madrid, hvis også franskmanden skifter dertil.

Af Morten Jørgensen

Både Paul Pogba og Christian Eriksen har givet klart udtryk for, at de er på jagt efter et klubskifte i sommerens transfervindue, og begge spillere sættes især i forbindelse med Real Madrid – dog lader det til, at kun én af dem kan komme til den spanske storklub.

Meldingerne om, hvem Zinedine Zidane helst vil have fingrene har været mange og forskellige, men nu skriver Goal, at Real Madrid trapper ned i forhold til Christian Eriksen for i stedet at sætte alle sejl ind på at få Paul Pogba til klubben.

Zinedine Zidane er angiveligt en stor fan af Manchester United-spilleren, som gennem de seneste tre år har været udsat for massiv kritik på baggrund af sine præstationer i den engelske storklub, der hentede ham som verdens dyreste fodboldspiller.

Selvom Real Madrid allerede har brugt omtrent 2,5 milliarder kroner på Eden Hazard, Ferland Mendy, Eder Militao, Rodrygo og Luka Jovic er der stadig flere penge tilbage i banken, men den spanske storklub er også opsat på at sælge ud af de overflødige spillere i truppen.

Derfor er Marcos Llorente blevet sendt til Atlético Madrid, og spillere som Gareth Bale og James Rodriguez kan blive de næste i køen af spillere, som skal hjælpe med bringe transferbalancen bare en anelse tilbage på et rimeligt niveau.

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.