Real Madrid rejser sig mod bundhold efter rædselsuge

Real Madrid var i store vanskeligheder i første halvleg mod Valladolid, men de fik styr på sagerne i anden halvleg.

Real Madrid havde forud for udekampen mod Real Valladolid været igennem en rædselsuge, hvor man havde tabt til Barcelona i ligaen og i Copa del Rey, hvorefter man røg ud af Champions League efter et smertefuldt nederlag til Ajax. Alle tre nederlag var på hjemmebane.

Derfor skulle hovedstadsklubben forsøge at rejse sig søndag aften, og det lykkedes med en fin 4-1-sejr, men det begyndte slet ikke efter planen for Santiago Solaris tropper.

Det var nemlig Valladolid, der kom foran i kampen efter godt en halv times spil, men forinden havde de både brændt et straffespark og fået to mål annulleret undervejs. Derfor var det ikke helt ved siden af, at det var Anuar Mohamed Tuhami, der scorede kampens første mål til 1-0 for Valladolid.

Derefter kom Real Madrid bedre med i kampen, og bare fem minutter senere lykkedes det for Raphael Varane at få udlignet i opgøret. Efter pausen tog Karim Benzema over og sørgede for, at det blev til både 2-1 og 3-1 for den spanske storklub.

Med ti minutter tilbage af opgøret fik Real Madrids Casemiro sit andet gule kort, og dermed måtte de spille kampen færdig med ti mand på banen. Det generede dog ikke den seneste vinder af Ballon d'Or, Luka Modric, som lukkede og slukkede opgøret med en sikker scoring til 4-1 med fem minutter tilbage af kampens ordinære spilletid.

Sejren betyder, at Real Madrid nu på tredjepladsen i La Liga, hvor de dog har hele 12 point op til Barcelona på førstepladsen. Madrid-klubbens næste opgave er mod Pione Sisto og Co. fra Celta Vigo, der er i store vanskeligheder for tiden og er røget under nedrykningsstregen i denne runde.