• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Andreas Arp

Real Madrid snubler og taber vigtige point i spansk titelræs

Foto: Getty Images

Real Madrid formåede ikke at hente de fornødne tre point, da de lørdag aften tabte med 1-0 til Levante. FC Barcelona overtager dermed førstepladsen, inden El Clasico i næste weekend.

Af Andreas Arp

Real Madrid ser ind i en uge med to mega-opgør mod først Manchester City og så FC Barcelona i henholdsvis Champions League og La Liga.

Og lørdag aften fik Zidanes tropper så en elendig optakt til den vigtige uge, da de ikke formåede at besejre Levante fra ligaens nederste halvdel og dermed holde fast i førstepladsen.

Gæsterne fra Spaniens hovedstad sad på spilovertaget, men formåede ikke tilstrækkeligt at udnytte deres muligheder. Og det blev heller ikke nemmere, da den for nyligt tilbagevendte superstjerne Eden Hazard måtte udgå med en muskelsskade efter lidt mere end en times spil.

Levante formåede til gengæld at udnytte deres muligheder til fulde, da hjemmeholdets Jose Morales fra en skarp vinkel bragede bolden op i nettaget med 12 minutter igen og dermed blev matchvinder med scoringen til slutresultatet 1-0. 

Med FC Barcelonas storsejr på 5-0 over Eibar tidligere på dagen, der blandt andet bød på en stærk debut af danske Martin Braithwaite, må Real Madrid derfor overlade førstepladsen i La Liga til ærkerivalerne fra Barcelona. 

I næste weekend kan Los Blancos dog tage den tilbage, når Braithwaite, Messi og de andre Barcelona-spillere kommer på besøg til at vaskeægte topbrag på Santiago Bernabeu.

Superliga

Mere Superliga

Fokus