• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Victor Risager

Real Madrid-spanier klar igen efter lang skadespause

Foto: Getty Images

Der er godt nyt til Real Madrid. Marco Asensio er i løbet af coronapausen vendt tilbage på træningsbanen med holdkammeraterne.

Af Victor Risager

Det er endnu ikke blevet til spilletid i denne sæson for Marco Asensio, efter at han i en venskabskamp forud for sæsonen pådrog sig en alvorlig knæskade, men nu lysner det for den 24-årige spanier.

Marco Asensio er nemlig tilbage i træning for Real Madrid, hvor de fortsat venter på at sæsonen i Spanien bliver genoptaget.

Det fortæller han til Real Madrid TV ifølge Goal.

- Jeg har det rigtig godt. Den første uge var anderledes, da jeg vendte tilbage til træning og var sammen med mine holdkammerater. Men min tilpasning har været god. Knæet reagerer godt, og faktum er, at jeg fysisk har det godt.

- Ventetiden har været meget lang. Jeg har knoklet meget og frem for alt har jeg haft meget tålmodighed, fordi at se sine holdkammerater træne hver dag, mens man selv skulle genoptræne, gør meget ondt. Jeg er nu sammen med mine holdkammerater på banen, og det er det vigtigste. Ventetiden var det værd, siger Marco Asensio.

I 2018/19-sæsonen spillede spanieren 44 kampe for Real Madrid med seks mål og ni oplæg til følge. 

Læs også:Rangers køber legendes søn

Læs også:Avis: Spansk klub vil hente fem Barcelona-spillere

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus