• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

Real Madrid-spiller vil væk: Men der er ingen der vil købe ham

Det er ikke let at være Keylor Navas, som tilsyneladende har svært ved at få et skifte igennem. Dog er målmandens lønkrav også i den høje ende.

Af Oliver Okstrøm

Hos Real Madrid har der længe været meldinger i medierne om, at en række spillere er på vej væk fra klubben. En af dem er den costaricanske målmand Keylor Navas, som også selv vil videre til en ny klub.

Det eneste problem er bare, at der ikke er nogen, der vil købe ham. Det skriver den spanske sportsavis AS.

Efter fem sæsoner i klubben ser det ud til, at han bliver andetvalg igen i den kommende sæson efter Thibaut Courtois, og derfor har han god grund til at finde flyttekasserne frem derhjemme og ringe efter et flyttefirma.

Dog forlyder det nu, at når der ikke er nogen klubber, der vil have målmanden, så skyldes det simpelthen, at han vil have for meget i løn fra de klubber, han har været i kontakt med. Her skulle ønsket være en tre årig kontrakt med en årsløn på 52 millioner kroner, som er en forhøjelse på omkring 15 millioner højere end hans nuværende.

Det betyder selvsagt, at det nærmest kun er klubber som Manchester United og PSG, der kan betale den slags for den 32-årige keeper, som angiveligt også vil købe sig ud af sin kontrakt med Real Madrid, så han kan skifte på en fri transfer.

Navas spillede mere eller mindre fast under Zidanes første ophold som cheftræner i klubben, men må altså se sig slået i duellen mod Courtois.

Superliga

Mere Superliga

Fokus