• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Mikkel Sloth

Real Madrid-stjerne kan selv bestemme sin fremtid i klubben

Foto: Angel Martinez/Getty Images

Den brasilianske stjerneback Marcelo får selv lov til at bestemme, om han vil blive i Real Madrid eller søge spilletid i en anden klub

Af Mikkel Sloth

Marcelo har igennem en lang årrække været at finde på den venstre forsvarsside i den spanske storklub Real Madrid, og han var i flere år at regne som verdens bedste på sin position.

I denne sæson førte en lang række middelmådige præstationer dog til, at han tabte sin startplads på venstrebacken, og intet tyder på, at det kommer til at ændre sig i næste sæson. Tværtimod meldes Real Madrid tæt på at hente Lyons Ferland Mendy for cirka 50 millioner euro, hvilket vil cementere Marcelos status som andetvalg.

Mange års tro tjeneste i kongeklubben har dog nogle fordele. Ifølge Madrid-avisen Marca kan Marcelo nemlig selv vælge, om han vil blive eller forlade klubben.

Vælger han at blive, må han kæmpe for at overbevise træner Zinedine Zidane om, at han trods sine 31 år stadig er værd at satse på. Men vælger han at skifte, behøver han ikke nødvendigvis lede længe efter sin næste klub.

I den italienske storklub Juventus har Marcelo en god ven i den tidligere Real Madrid-spiller Cristiano Ronaldo, og den portugisiske superstjerne ser angiveligt gerne den brasilianske back følge ham til Torino-klubben i dette transfervindue.

Uanset hvad Marcelo vælger, har Real Madrid i hvert fald ikke tænkt sig at stå i vejen for hans beslutning om sin egen fremtid. 

Superliga

Optakt: Hobro IK - Lyngby Boldklub

Den første af to gyserkampe om overlevelse i Superligaen spilles i Hobro, hvor Lyngby kommer på besøg mandag aften.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.