• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

Real Madrid-toppen har besluttet sig: Vil have kvindehold

Real Madrid har nu meldt ud, at man vil have et kvindefodboldhold om ét år.

Af Oliver Okstrøm

I den seneste uges tid er det kommet frem, at den spanske storklub Real Madrid har arbejdet på at oprette et kvindehold i klubben, og det har klubben nu endeligt bekræftet.

Det sker på Real Madrids officielle hjemmeside i en kortfattet pressemeddelelse.

Her lyder det, at bestyrelsen i Real Madrid har mødtes tirsdag, hvor det er blevet accepteret, at man ved den næste generalforsamling for medlemmer, at man laver et kvindefodboldhold.

Her bliver det Club Deportivo Tacon, som i realiteten vil blive indlemmet hos 'Los Blancos', og fusionen mellem de to klubber kommer til at ske med virkning fra 1. juli 2020. Altså går det først igennem om et år. Det kommende år vil holdet blive trænet i Real Madrids vante omgivelser.

Dermed bliver der nu mulighed for at kan blive endnu flere møder mellem Real Madrid og Barcelona end bare herrenes fodbold. I forvejen er de to hold også med fremme i basketball eksempelvis.

I Barcelona har man længe haft kvindefodbold på menuen, hvor man blandt andet har haft danske Line Røddik, der netop er vendt tilbage til dansk fodbold for FC Nordsjælland, på holdet. 

Superliga

Optakt: AGF - Silkeborg IF

AGF har tidligere haft en tendens til at sætte hold, der er dårligt kørende, i gang. Men gentager det sig søndag efte...

Mere Superliga

Fokus