• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

Real Madrid udlejer den japanske Messi

Det forlyder nu, at Takefusa Kubo er meget tæt på at gennemføre et skifte til Valladolid, hvor han skal være udlejet i den nye sæson.

Af Oliver Okstrøm

Den japanske Real Madrid-spiller Takefusa Kubo ser ud til at skulle spille den næste sæson i spanske Real Valladolid, hvor han skal øve sig i at spille på højere niveau end Real Madrids B-hold, Castilla, kan tilbyde.

Det skriver den spanske sportsavis Marca.

Dermed kan den japanske midtbanespiller nu se frem til at spille i brasilianske Ronaldos klub, som senest er vendt tilbage til europæisk fodbold efter en periode hjemme i Japan, hvor han spillede for FC Tokyo.

Forventningerne til Kubos fremtid er endvidere skyhøje, da han efter sine fire år i Barcelonas ungdomsakademi, La Masia, blev kaldt den japanske Messi. Han måtte dog forlade klubben, da Barcelona blev sanktioneret for at hente unge spillere ulovligt.

Nu er det 18-årige stortalent altså igen i Spanien, hvor han gør klar til at blive udlejet til Valladolid i denne sæson.

I opstarten har Takefusa Kubo ellers imponeret for Real Madrid, og han er ankommet til europæisk fodbold efter 30 kampe for den japanske hovedstadsklub, hvor det blev til seks scoringer for ham.

Superliga

Mere Superliga

Fokus