• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

Real Madrid vil af med 13 spillere til sommer

Foto: Getty Images

Med spillere som Paul Pogba, Christian Eriksen, Miralem Pjanic og Donny van de Beek på vej ind, skal der også nogle ud i Real Madrid.

Af Oliver Okstrøm

Efter denne sæson ser det ud til, at den spanske storklub Real Madrid skal have en stor hovedrengøring af truppen. Hele 14 spillere ser nu ud til at skulle videre fra hovedstadsklubben.

Det skriver den spanske sportsavis Marca.

Blandt de spillere er det Gareth Bale, Keylor Navas og Dani Ceballos, som er de højest profilerede i truppen, der bliver nævnt som spillere, der er på vej videre, når denne sæsons sidste kamp er spillet.

Derudover kan spillere som Marcos Llorente og Sergio Reguilon også være på vej videre, selvom sidstnævnte i løbet af sæsonen længe stod foran Marcelo i kampen om spilletid på venstreback. Endvidere er Jesus Vallejo ogå en af de folk, som nok må lede efter en ny klub efter en sæson med ganske lidt spilletid i denne sæson.

Endelig er der også en række spillere i truppen, som allerede er lejet ud, og det ser ikke ud til, at de kommer til at trække i Real Madrid-trøjen igen. Det drejer sig om James Rodriguez, Mateo Kovacic, Theo Hernandez, Borja Mayoral, Oscar Rodriguez, Raul de Tomas og Martin Ødegaard.

Sportsavisen peger endvidere på, at Mariano Diaz, Brahim Diaz, Isco og Lucas Vazquez er blandt de spillere, som man endnu ikke har besluttet sig for at beholde eller sælge.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.