Real Madrid vil have Pochettino: Men er bange for Levy
2016-02-29 18:07
Foto: Polfoto/Daniel Tejedor

Los Blancos overvejer angiveligt allerede at droppe Zinedine Zidane til sommer, og har været imponeret af argentinske Mauricio Pochettino.

Real Madrid er blevet afskrækket fra at forsøge at hente Mauricio Pochettino til Santiago Bernabeu, fordi Florentino Perez ikke ønsker at komme i endnu et sæt forhandlinger med Tottenhams formand Daniel Levy, melder spansk medie. 

Tottenhams formand - der er kendt som at være en hård mand at forhandle med - fastholdte, at Real Madrid skulle betale verdensrekord for Gareth Bale tilbage i 2013, og hans taktik har efterladt et varigt indtryk på Real Madrid-præsidenten Florentino Perez.

Mens Real Madrids ledelse har været imponeret over Pochettino - mens nogle frygter, at han mangler stjerne-kvalitet - så melder avisen El Pais, at Real Madrids præsident Florentino Perez ikke ønsker at indgå i forhandlinger med Levy, efter den dårlige oplevelse han havde under forhandlingerne omkring Gareth Bale. 

Real Madrid overvejer ligeledes at forsøge at lokke den tyske VM-landstræner Joachim Löw til Santiago Bernabeu, så det kan være, at vi - heldigvis - får lov at beholde Pochettino i Premier League lidt længere tid. 

SENESTE NYT...
OP | NED