Real Madrids krise forstærket: Tabte hjemme til Levante

Det kører slet ikke for Real Madrid for tiden, og denne gang blev det til et nederlag på 1-2 til Levante på hjemmebane.

Real Madrid havde inden kampen mod Levante i den spanske La Liga været inde i en skidt periode, hvor det var blevet til fire kampe, hvor det ikke var blevet til et eneste mål fra Champions League-vindernes side.

Problemer fik lov til at fortsætte for Real Madrid i Levante-opgøret, der endte med et nederlag på 1-2 for hovedstadsklubben. Her så det til tider var som om, at målene på Santiago Bernabeu var fuldstændig forheksede. Tre gange blev det blandt andet til skud på treværket fra 'kongeklubben'.

Derimod havde Levante ikke de store vanskeligheder med at gøre det onde ved Real Madrid. Efter bare seks minutter sørgede Morales for, at Levante kom foran 1-0, og det skulle blive værre for Real.

Seks minutter senere begik Varane en forseelse i feltet, som i første omgang blev overset af kampens dommer, men det nyindførte VAR-system i den spanske liga var med til at omstøde den manglende dom. Og straffesparket blev sat sikkert ind af Roger.

I anden halvleg løftede Real Madrid deres spil voldsomt, og presset mod Levante-målet blev stærkere og stærkere. Det gav bonus efter 72 minutters spil, da Marcelo fik fat i bolden inde i feltet, hvorefter han klaskede den i netmaskerne.

Med to minutter tilbage af den ordinære spilletid fik Madrid-holdet igen bolden i kassen ved Mariano, men han var offside og målet blev annulleret.

Nederlaget betyder, at Real Madrid nu er på femtepladsen, hvor de har ét point op til Barcelona og Atletico Madrid samt to op til Sevilla. Alle tre spiller senere på weekenden, hvor Sevilla og Barcelona møder hinanden.