• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Johan Haarløv

Real: Mange vil have Di Maria

Real: Mange vil have Di Maria
Illustration

Flere klubber jagter angiveligt Real Madrids Angel Di Maria, men spanierne har endnu ikke modtaget noget bud på kantspilleren. 

Af Johan Haarløv

Ingen klubber har endnu gjort interessen i Real Madrids Angel Di Maria officiel, selvom den spanske hovedstadsklub er bevidst om, at argentineren er på ønskelisten i flere klubber. 

- Mange klubber vil have ham, men han har kontrakt med os frem til 2018. Der er ikke nogen, der har budt på ham, siger Real Madrid Præsident Florentino Perez ifølge goal.com.

Di Maria har ikke fået så meget spilletid under den nye træner, Carlo Ancelotti, som han var vant til at få, da Jose Mourinho var træner i klubben. Nye spillere som Gareth Bale og Isco har i denne sæson været mere brugt end argentineren, og den usikre situation på Bernabeu overvejer AS Monaco og Manchester United angiveligt at udnytte. 

Men selvom de to storklubber skulle gøre alvor af interessen, får de næppe den tidligere Benfica-spiller billigt. Di Maria har mange år tilbage af sin kontrakt, og Real Madrid har som udgangspunkt ikke behov for at sælge. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AGF - Brøndby IF

Begge hold går ind til kampen med gode sejrsstimer i ryggen, men begge kan ikke fortsætte. Læs vores optakt til en af dansk fodbolds klassiske storkampe.

Optakt: AaB - AC Horsens

AC Horsens har ikke vundet i de seneste seks udekampe i Superligaen men møder et AaB-hold, der har topscoreren skadet. Hvem vinder søndag i Aalborg?