• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Kenneth Jensen

Riza Durmisi har imponeret i Betis: Nu kender alle i Spanien mit navn

Riza Durmisi har imponeret i Betis: Nu kender alle i Spanien mit navn
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den danske venstre back har slået sit navn fast i spansk fodbold, hvor han har været så god, at et klubskifte kan komme på tale allerede denne sommer.

Af Kenneth Jensen

Det er nok de færreste, der havde forventet, at den 23-årige venstre back Riza Durmisi ville få så stort et gennembrud, som han har fået i spansk fodbold.

Backen tog i sommer skiftet fra Brøndby IF til Real Betis fra den bedste spanske række, og Durmisi har været fast mand og spillet godt, hvilket selvsagt har fået større klubber til at kigge på den danske landsholdsspiller.

Betis, der har til hjemme i byen Sevilla, har fortsat fire år tilbage af aftalen med Durmisi, men selv vil den ambitiøse back, der tidligere er sat i forbindelse med blandt andet Liverpool, ikke endegyldigt slå fast, at han også er at finde i Real Betis i den kommende sæson.

- Jeg har haft en rigtig god sæson, og jeg tror ikke, folk havde forventet, at jeg ville gøre det så godt i min første sæson. Jeg har haft problemer med baglår og knæ, der har drillet, og havde jeg været 100 procent hele vejen igennem, er jeg sikker på, at jeg havde gjort det endnu bedre. Men nu ved folk, hvad jeg kan, og jeg er sikker på, at alle i Spanien kender mit navn, siger Riza Durmisi til tipsbladet.dk.

Så er du også Betis-spiller næste år?

- Det er jeg, med mindre der kommer et bud, som gør det attraktivt. Ellers er jeg stadig Betis-spiller, og jeg har også fire år tilbage af min aftale, og det er lang tid. Jeg er meget glad for at være i klubben.

Du siger jo selv, at du har været god, så skal man ikke smede, mens jernet er varmt?

- Lige præcis. Nu må vi se, hvad der sker, og kommer der et godt bud, må vi kigge på det, men omvendt er det ikke, fordi jeg skal væk for enhver pris, for Betis er fandme en lækker klub.

Riza Durmisi har i denne sæson spillet 29 kampe i alle turneringer for Real Betis, og han er fast mand på det danske A-landshold, og det bliver altså interessant at se, om Durmisi denne sommer rykker videre i karrieren, eller om han tager endnu en sæson i det spanske.

Superliga

Mere Superliga

Fokus