• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Cristiano Ronaldo scorede i går to mål for Real Madrid, men efter kampen fortalte han, at han ikke er glad i klubben.

Af Michel Wikkelsø Davidsen

Cristiano Ronaldo er ikke glad. Det er en realitet efter portugiseren scorede to mål i Real Madrids 3-0-sejr over Granada uden at vise bare lidt glæde over at have nået sit Real Madrid-mål nummer 150 i bare 149 kampe.

Efter kampen åbnede Ronaldo selv op for spekulationer i pressen med sine udtalelser.

- Jeg er trist, og folk i klubben ved hvorfor. Det var derfor, jeg ikke fejrede målene. Problemerne er professionelle, mere kan jeg ikke sige, sagde Ronaldo til de fremmødte journalister.

Flere spanske journalister er på twitter enige om én ting: at Cristiano Ronaldos utilfredshe skyldes holdkammeraten Marcelo.

Sportsjournalist Paco Gonzalez fra Cadene COPE mener at vide, at Cristiano Ronaldo er indigneret over, at hans gode ven og holdkammerat Marcelo før midtugens Clasico-opgør mod Barcelona skulle have sagt, at Real Madrid stod over for en kamp mod verdens bedste fodboldspiller - som så i Marcelos øjne er Messi og ikke Ronaldo.

Cadena SER's José Ramón de la Morena fortæller, at årsagen er Marcelo, men at det ikke skyldes udtalelser om Messi, men derimod Iker Casillas.

Marcelo skulle ifølge Cadena SER have udtalt, at Casillas fortjente Ballon d'Or - titlen som verdens bedste fodboldspiller - og derfor har Ronaldo ikke snakket med Marcelo i en god rum tid og verdensstjernen føler sig ikke værdsat i Real Madrid.

Hvad der er op og ned i sagen er altså endnu usikkert, men Cristiano Ronaldo lagde selv brænde på bålet ved at erklære sig trist. Nu er spørgsmålet så, om ikke Real Madrid kommer med en officiel udmelding om sin store stjernes åbentlyse utilfredshed.

Fokus