• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Kristian Porse

Ronaldo: Zidane arbejder intelligent

Cristiano Ronaldo er med i en ny dokumentar, der fokuserer på Zinedine Zidanes trænergerninger. Her forklarer den portugisiske stjerneangriber, at franskmanden arbejder på en intelligent måde.

Af Kristian Porse

I forbindelse med Zidanes retur til trænersædet på Santiago Bernabeu har RMC Sport 1 lavet en ny dokumentar om Zidane, hvor de blandt andet har snakket med flere tidligere spillere. En af dem er Cristiano Ronaldo, der bestemt udtaler sig positivt om sin tidligere træner. 

Juventus-angriberen har aldrig været glad for at sidde på bænken, men i dokumentaren afslører han, at Zidane lærte ham at indse, at man ikke kan spille alle kampe i sæsonen, hvis man vil opnå den bedste form på det rigtige tidspunkt. 

- Zidane er intelligent, og han ved, hvordan man håndterer holdet på den rigtige måde. Det er aldrig nemt, når alle spillere gerne vil spille, men han ved, hvordan man sammensætter truppen, og får alle spillere involveret, siger han i den nye dokumentar ifølge AS. 

Cristiano Ronaldo og Zinedine Zidane opnåede imponerende resultater sammen ved blandt andet at vinde Champions League tre år i træk. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus