• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

Rusten Griezmann tabte første kamp i Barcelona-trøjen

Antoine Griezmanns uofficielle debut for Barcelona blev ikke til den store fest, da holdet tabte med 1-2 til Chelsea.

Af Oliver Okstrøm

En af sommerens helt store transfers har været franske Antoine Griezmanns skifte fra Atletico Madrid til Barcelona for omkring 900 millioner kroner, og tirsdag eftermiddag dansk tid havde han sin første kamp i blaugrana-trøjen.

Det skete i en træningskamp mod engelske Chelsea i Japan, hvor han fik første halvleg.

Her endte det med et nederlag for den catalanske storklub på 1-2, og her var det da også en kamp, som den franske stjernespiller nok gerne vil glemme hurtigt. Han virkede en smule rusten, ligesom resten af holdet.

Eksempelvis kan man udpege en situation, hvor han fuldstændig missede bolden i et skudforsøg, og det blev bare til 45 minutter for den nye Barcelona-spiller, der ligesom resten af de startende blev skiftet ud i pausen. Selv spillede Griezmann i midten af et tremandsangreb for Barcelona, hvor han var mellem Ousmane Dembele og Collado.

Chelsea kom foran med 1-0 efter 34 minutters spil, da Jorginho spillede Abraham fri, som scorede. I anden halvleg blev det 2-0 ved Barkley, inden Ivan Rakitic reducerede i kampens overtid til slutresultatet 2-1.

Antoine Griezmanns officielle debut bliver givetvis først 16. august, når Barcelona møder Athletic Bilbao. 

Superliga

FCK vrager Daramy mod FCN

Ståle Solbakken har udtaget truppen til søndagens opgør mod FC Nordsjælland. Her har nordmanden fravalgt Mohamed Dara...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.