• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Ole Hoffskov

Sæsonen forbi for Real Madrid-stjerne

Sæsonen forbi for Real Madrid-stjerne
Illustration

Sami Khedria blev alvorligt skadet fredag aften og kommer næppe i aktion mere i denne sæson. Også VM hænger i en tynd tråd for Real Madrid-spilleren.

Af Ole Hoffskov

Fredagens venskabskamp mellem Italien og Tyskland blev en særdeles dyr omgang for midtbanespilleren Sami Khedira. Efter 67 minutter måtte han lade sig udskifte, og med det samme kunne man se, at det så alt andet end godt ud for Real Madrid-stjernen.

Og lørdag middag er den fornemmelse blevet bekræftet. Det tyske fodboldforbund meddeler på sin hjemmeside, at Khedira har pådraget sig en led- og korsbåndsskade i højre knæ, hvilket betyder, at han formentlig ikke kommer i aktion mere i denne sæson og desuden er tvivlsom til VM i Brasilien.

- Sami skal opereres, og vi håber, at han bliver klar til VM. Det er et stort slag for Sami og alle os andre. Både på- og udenfor banen er han en stor fighter og en stor personlighed. Han tænker altid positivt, og det tror jeg vil hjælpe ham i den her situation. Derfor er jeg også optimistisk. Jeg krydser fingre og ønsker ham god bedring, siger Tysklands landstræner Joachim Löw.

Sami Khedira har været fast mand for Real Madrid i denne sæson, hvor han har været på banen i 11 ud af 13 kampe i Primera Division og samtlige kongeklubbens kampe i Champions League-gruppespillet. Skaden betyder blandt andet, at de danske fodboldfans ikke får Khedira at se, når Real Madrid gæster Parken den 10. december.

Superliga

Mere Superliga

Fokus