• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Sylvester Guldberg Røn

Samuel Eto'o til Mohamed Salah: Tag til Barcelona

Selvom Mohamed Salah på rygteplan kædes sammen med Real Madrid, så mener den Samuel Eto'o, at Barcelona ville være et meget bedre valg.

Af Sylvester Guldberg Røn

Mohamed Salah har for alvor taget engelsk og europæisk fodbold med storm, siden han for to år siden tog til Liverpool. Her han været en af arkitekterne bag to flotte sæsoner, der kulminerede med Champions League-titlen i denne sæson. 

De flotte præstationer har fået rygterne til at svirre om egypterens fremtid, og flere gange har det været nævnt, at Real Madrid gerne vil have fingrene i den målfarlige angriber. Den tidligere både Real Madrid- og Barcelona-angriber Samuel Eto'o mener dog ikke, at Salah skal vælge den spanske hovedstad. 

- Barcelona vil være et langt bedre match. Jeg kender om nogen Barcelonas spillestil, og jeg tror, det vil være bedre for ham.

- Hvis han får chancen for at spille i den bedste liga i verden, som er den spanske liga, så skal han skrive under med Barcelona. Han har alt det, der skal til, for at blive en af de bedste spillere i verden, siger Samuel Eto'o ifølge Marca. 

38-årige Samuel Eto'o er stadig aktiv fodboldspiller i Qatar Sports Club. Han blev hentet til Europa af Real Madrid i 1999, og fra 2004 til 2009 tørnede han ud for Barcelona.

Superliga

FCK vrager Daramy mod FCN

Ståle Solbakken har udtaget truppen til søndagens opgør mod FC Nordsjælland. Her har nordmanden fravalgt Mohamed Dara...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.