Sen Ben Yedder-scoring gav Sevilla point

Leganes førte det meste af kampen, men Sevilla fik point på en sen scoring.

Sevilla var uden Simon Kjær, da de søndag eftermiddag gæstede Leganes. Hjemmeholdet kom foran tidligt, men Wissam Ben Yedder fik scoret til sidst, og så fik gæsterne et enkelt point med hjem.

Leganes bragte sig foran med 1-0 efter få minutter. Et indlæg fra Allan Nyom fandt Mikel Vesga, som sparkede værterne i front. Der blev ikke skabt de store chancer, og derfor var stillingen 1-0 ved pausen.

Der opstod dramatik i forbindelse med pausen, hvor Franco Vazquez blev udvist til stor forvirring for tilskuerne. Det gjorde ikke comebacket nemmere for Sevilla, som havde svært ved at skabe chancer.

Længe lignede det en Leganes-sejr, men til sidst fandt Roque Mesa med et indlæg en helt fri Wissam Ben Yedder, som let kunne heade udligningen i mål.