• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

Sergio Ramos tror stadig på liga-succes: Vi kan indhente Barcelona

Der er nu fem point op til Barcelona for Real Madrid, og det giver Sergio Ramos håb om, at de kan fuldføre comebacket i ligaen.

Af Oliver Okstrøm

Real Madrid kom særdeles skidt fra start i denne sæson, som også endte med, at man valgte at fyre den nyligt ansatte cheftræner Julen Lopetegui. I stedet satte man Santiago Solari i trænersæddet, og siden er det stort set kun gået opad for dem.

Lørdag blev det til en sejr på udebane over lokalrivalerne fra Atletico Madrid på 3-1. Dermed er Real Madrid nu fem point efter Barcelona i topkampen, og selvom catalanerne møder Bilbao søndag, så har Real Madrid-anfører Sergio Ramos et klart mål. Barcelona skal indhentes.

Det fortæller han i et interview med beIN Sports umiddelbart efter sejren over Atletico.

- Der er stadig kamp om ligaen. Der er stadig mange point at spille om, og alle hold kan gøre livet svært for en, som man har set i den første halvdel af turneringen, siger han og fortsætter:

- Vi har håb, og vi vil kæmpe for at vinde ligaen og gøre det svært for Barcelona, selvom de allerede har et stort forspring, lyder det fra Ramos.

I de kommende tre uger vil Real Madrid endvidere have muligheden for at sætte de evige rivalerne fra det nordøstlige Spanien på plads, når de først møder dem i returkampen i Copa del Rey, hvorefter de skal mødes på Bernabeu i La Liga 2. marts.

Superliga

Mere Superliga

Fokus