• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Anders Dehn

Sevilla bekræfter: Sælger Krohn-Dehli til Deportivo

Sevilla bekræfter: Sælger Krohn-Dehli til Deportivo
Foto: Getty Images

Michael Krohn-Dehli er på vej til Deportivo La Coruña, fortæller Sevilla på sin hjemmeside. Klubberne er enige om en pris, og spilleren mangler bare et lægetjek.

Af Anders Dehn

Der går ikke længe, før Michael Krohn-Dehli endegyldigt forlader Sevilla. Klubben fortæller på sin hjemmeside, at et salg af danskeren er på plads. Det eneste, der mangler, er lægetjekket.

Det er Deportivo La Coruña, der fremover får glæder af den rutinerede midtbanespiller, der har haft svært ved at finde fast spilletid, siden han kom tilbage fra sin alvorligt knæskade. Han har således blot fået fem startpladser i ligaen i denne sæson.

Krohn-Dehli har ikke end ikke været en del af truppen i de seneste tre kampe og sad således også på tribunen, da Sevilla i går skuffede med 1-1 hjemme mod Getafe. Trænerskiftet til Vincenzo Montella har ikke været til danskerens fordel

Holdet har spillet syv kampe i La Liga og pokalturneringen, siden Montella overtog jobbet, og kun ved to af lejlighederne har Krohn-Dehli været i truppen. I ingen af kampene var han på banen. 

Michael Krohn-Dehli kom til Sevilla fra Celta Vigo i sommeren 2015 og nåede 68 kampe, fem mål og ni oplæg i sin tid. Han var også med til at vinde Europa League i sin første sæson i klubben.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus