Sevilla marcherede videre mod toppen

Sevilla er uden nederlag i otte kamp i træk i alle turneringer. Søndag aften vandt de 1-0 over Real Valladolid i La Liga.

Sevilla havde ikke tabt siden 4-0-nederlaget til FC Barcelona i starten af oktober, inden klubben fra Andalusien søndag aften skulle forsøge at udbygge den positive stime ude mod Valladolid.

Hjemmeholdet gik omvendt ind til opgøret med en overbevisende 3-0-sejr over Mallorca i bagagen.

Men det var Julen Lopeteguis tropper, som kom bedst fra land.

I det 11. minut blev Sevilla tildelt et straffespark af VAR, men Éver Banega misbrugte fra ellevemeterpletten. Valladolid-keeper Jordi Masip forlod dog linjen for tidligt, hvorfor han fik et ny forsøg.

Denne gang var Sevilla-styrmanden sikker, og så havde gæsterne bragt sig foran med 0-1.

Men Valladolid lod sig ikke slå ud, og Sandro var lige ved at udligne efter 38 minutter. Angriberen viste sin styrke i Sevilla-feltet og skabte plads til sig selv, men hans saksesparkslignende afslutning havnede på overliggeren.

Få minutter inden pausen fik Nolito omvendt en gylden mulighed for at udbygge gæsternes føring, men kantspilleren leverede et voldsomt forkølet chip, der havnede lige i hænderne på Masip.

I anden halvleg måtte en skadet Jesus Navas forlade banen til sidst, ligesom Lucas Ocampos blev udvist, men de formåede alligevel at holde stand og tog af denne grund alle tre point.

Sevilla har nu 27 point efter 14 kampe. Det betyder, at man er enkelt point efter både Real Madrid og FC Barcelona, der deler førstepladsen i La Liga.

De to storklubber har dog spillet en kamp mindre.