Se målene: Fremragende scoring fra Osasuna i Sociedad-sejr
2016-01-05 06:02

Ciro Immobile har ikke genfundet formen hos spanske Sevilla, men klubben vil ikke lade angriberen gå trods flere tilbud fra Serie A.

Ciro Immobile var et af de helt varme emner efter 2013/14, hvor en stor sæson var forbi med Torino i Serie A. Her havde angriberen nettet imponerende 22 gange, og det skabte interesse fra blandt andet Tyskland. Her stod Borussia Dortmund klar med en aftale, og Immobile kunne indlede et nyt eventyr i Bundesligaen. Sådan skulle det dog ikke gå for den italienske offensivspiller. 

I Dortmund fandt Ciro Immobile nemlig aldrig for alvor formen, og levede ikke op til sit ry. Det betød, at han i sommeren 2015 blev solgt til spanske Sevilla, der skulle forsøge at få målene tilbage. Immobile har dog blot scoret to gange siden sin ankomst, men det har ikke fået betydning for interessen. 

Flere Serie A-klubber arbejder nemlig for at hente angriberen tilbage til Italien. En mission der ikke bliver let: 

- Lige nu er der ikke noget konkret på salgsfronten. Jeg kan dog bekræfte, at vi har modtaget flere tilbud fra Italien omkring Ciro Immobile. Vi har dog ikke nogen planer om, at han skal forlade klubben, siger Sevilla-præsident Jose Castro til Estadio Deportivo. 

Ciro Immobile er 25 år, og startede sin professionelle karriere hos Juventus. Han fik i 2014 debut for det italienske A-landshold. 

SENESTE NYT...
OP | NED