• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Nicklas Grodt Degn

Sevilla og Monaco bytter offensivprofiler med rekordhandel

Foto: Getty Images

Sevilla handler forstærkning til offensiven i Monaco, og Monaco gør det samme i Sevilla. For spaniernes vedkommende er der tale om klubbens største salg nogensinde.

Af Nicklas Grodt Degn

Transferguruen Monchi vendte forrige år tilbage til sportsdirektørposten i Sevilla efter en kort afstikker til Roma. At den anerkendte transferhandelsmand igen har sat sig til rettet i det sæde, han også bestred fra 2000 til 2017, er i den grad til at se.

Monchi og Sevilla offentliggør i dag, at de hender offensivprofilen Rony Lopes i Monaco. Det er Sevillas 11. nye spiller i dette transfervindue. Dog ryger der en endnu større profil den anden vej, da Sevilla sælger sin franske topscorer Wissam Ben Yedder.

Ben Yedder, der har taget en utraditionel vej til europæisk topfodbold, da han startede sin professionelle karriere som futsal-spiller, skifter til Monaco i en handel, der sender 300 millioner kroner Sevillas vej. Det er sportsdirektør Monchi og Sevillas største handel nogensinde.

29-årige Ben Yedder scorede i sine tre år i Sevilla 38 mål i 91 La Liga-kampe. Han står noteret for fire landskampe for Frankrig.

23-årige portugisiske Rony Lopes skifter til Sevilla efter to år i Monaco. Han har en fortid i Manchester City, hvor han blev hentet til som ungdomsspiller, men aldrig brød igennem.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Hobro IK - Randers FC

Hobro IK jagter revanche for 0-4-nederlaget for et par uger siden. Randers FC skal forsøge at vaske pletten fra det seneste opgør mod AC Horsens af sig.

Optakt: AGF - FC København

Skal AGF udfordre FCK på andenpladsen? Søndag aften kan kampen om sølvmedaljer bliver åbent på vid gab eller lukket helt i.