Sevilla semifinaleklar i Copa del Rey

Michael Krohn-Dehli var ikke i Sevilla-truppen, da de torsdag aften spillede sig i semifinalen af Copa del Rey.

Med en tomålsføring fra det første opgør, var Sevilla i pole position, da de stod over for Mirandes i anden del af Copa del Rey-kvartfinalerne.

Ganske hurtigt stod det også klar, at det var storfavoritterne fra Sevilla, der igen ville præge kampens begivenheder. Efter ni minutter scorede Victor Iborra første halvlegs eneste mål, da han bragede et mål fra ellevemeterpletten i netmaskerne.

I anden halvleg blev sejren fra sidste opgør matchet, da Juan Munoz udnyttede Vitolos oplæg og gjorde det til 2-0. Sejren blev i overtiden cementeret, da Coke gjorde det til 3-0 i to minutters tillægstid.

Dermed er Sevilla altså, efter en samlet 5-0-sejr mod Mirandes, klar til Copa del Rey-semifinalerne til spændende opgør, hvor Michael Krohn-Dehli forhåbentlig er tilbage i startopstillingen.