Sevilla sendte Real Madrid hjem med første sæsonnederlag

Real Madrid led sæsonens første nederlag, da de ude tabte med hele 3-0 til Simon Kjærs Sevilla.

Med tre mål i første halvleg grundlagde Sevilla, som havde Simon Kjær med i hele kampen, en flot sejr hjemme mod hidtil ubesejrede Real Madrid.

Allerede efter lidt over et kvarters spil gjorde AC Milan-lejesvende André Silva det til 1-0 efter flot forarbejde fra Jesus Navas.

Samme spillere var på spil en håndfuld minutter senere, da Courtois, som var foretrukket i Madrid-målet, halvklarede en fin Navas-afslutning. Desværre for den belgiske målmand endte paraden for fødderne af Silva, som kunne score sit andet mål.

Det blev endnu værre for gæsterne inden pausen. Efter et frispark endte bolden lidt tilfældigt hos Ben Yedder, og Sevilla-angriberen eksekverede på sin første berøring. Sevilla kunne gå til pause med en 3-0-føring i en halvleg, hvor hjemmeholdet var dygtige til at straffe Real-fejlene.

Gæsterne fik bolden i mål efter pausen, men Modrics chip blev korrekt underkendt efter hjælp fra VAR.

Mod slutningen havde begge hold muligheder, men den sidste skarphed manglede hos især Gareth Bale, som i løbet af kampen havde flere gode tilbud.

Anderledes skarp har André Silva været hidtil i sæsonen, hvor det med de to scoringer i kampen i alt er blevet til seks sæsontræffere. Det gør ham til foreløbig La Liga-topscorer.

Med sejren kravler Simon Kjær og holdkammeraterne op på en foreløbig fjerdeplads, mens Real Madrid kan glæde sig over, at Barcelona også tabte onsdag aften. Derfor ligger de to storklubber fortsat side om side øverst i tabellen.