Officielt: Monaco henter ung, fransk offensivspiller
2016-03-24 21:01

Kevin Gameiro er ikke ligefrem utilfreds med at blive sat i forbindelse med FC Barcelona.

Sevilla-angriberen Kevin Gameiro har rundet 28 år, og ser ud til at være i sit livs form. 21 mål er det blevet til for Sevilla i denne sæson, og dermed er Gameiro atter ved at slå sit navn fast efter skiftet til Spanien fra franske PSG tilbage i 2013. Den gode form har da også skabt interesse udefra. 

Her har rygter i denne uge nemlig gået på, at selveste FC Barcelona har meldt sig på banen. Klubben har skrevet Gameiro på ønskelisten forud for den kommende sæson, hvor man gerne vil styrke offensiven yderligere. Hovedpersonen selv har fokus på opgaverne i Sevilla, men nyder interessen fra en af verdens største klubber: 

- Det er rigtig godt for mig. Det er der slet ingen tvivl om. Jeg har dog to år tilbage af min kontrakt, og jeg er glad her i Sevilla. I øjeblikket tænker jeg kun på holdet. Jeg føler mig godt tilpas, og stræber efter at gøre det godt her i klubben. Jeg håber, at vi vil have chancer i La Liga, Europa League og Copa del Rey fremadrettet, siger Kevin Gameiro til El Mundo Deportivo. 

FC Barcelona har endnu ikke lagt noget konkret bud på Kevin Gameiro, men overvejer mulighederne frem mod sommeren. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?