• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Andreas Arp

Simeone: Der vil blive forventet meget af os

Atletico Madrid-træneren, Diego Simeone, byder de større forventninger til den spanske storklub velkomne.

Af Andreas Arp

De har ikke blot formået at holde på bærende profiler som Jan Oblak, Diego Godin og Antoine Griezmann. Atletico Madrid har også hentet spændende ind over sommeren, og Thomas Lemar, Rodri Hernandez og Gelson Martins er blandt andet kommet til klubben.

Forventningerne til den spanske hovedstadsklub er dermed også høje forud for den nye sæson, og det overrasker ikke klubbens cheftræner Diego Simeone:

- Jeg mener, at det giver god mening, at der er flere forventninger til os. Vi skal forbedre de resultater, som vi har opnået i de forrige sæsoner, og der vil blive forventet meget af os.Vi skal forbedre holdet med de nye spillere og blive ved med at arbejde på holdet for at gøre det mere solidt. Vi har nye folk i omklædningsrummet, så vi skal have styr på den front, og så vil tingene komme.

- Jeg vil helst ikke snakke om budgetter i fodbold, men vi har ikke det samme budget som Real Madrid. Vi har til gengæld samme drømme som alle andre. Vi vil prøve at gøre vores bedste og gå så langt, som vi kan i denne sæson, siger argentineren i et interview med spanske Marca.

Atletico Madrids første kamp i sæsonen er allerede i aften, onsdag, hvor ærkerivalerne fra Real Madrid venter i UEFA Super Cup-finalen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus