Simon Kjær fik ørerne i maskinen mod bundklub

Villarreal viste sig at blive en lidt for stor mundfuld for Simon Kjærs Sevilla.

Simon Kjær og Sevilla lagde særdeles godt ud i denne sæsons udgave af La Liga, men i de seneste par måneder er pilen begyndt at pege den anden vej for den danske landsholdsanførers klub.

Søndag aften blev det til et nederlag på 0-3 til nedrykningstruede Villarreal.

Her var Simon Kjær en del af forestillingen i de første 64 minutter af kampen, men inden da var det lykkes for Villarreal at få scoret to gange. Den første kom efter 20 minutters spil ved et hjørnespark, hvor Santi Cazorla sendte bolden ind i hovedet på Alvaro, som gjorde det til 1-0.

Lige inden pausen blev det 2-0, da den tidligere Milan-spiller Carlos Bacca blev spillet fri i Sevilla-feltet, hvorefter han spillede bolden videre med en lækker hælaflevering til Ekampi, hvor Kjær måtte se sig snydt.

Efter pausen skulle man helt frem til de sidste minutter af kampen, inden Villarreal endegyldigt fik lukket kampen med målet til 3-0, som blev sat ind af Alfonso, som kom frit igennem Sevillas højre forsvarsside.

Nederlaget betyder, at Sevilla nu er ét point foran Getafe på femtepladsen, der i stedet for Champions League, giver adgang til Europa League.