• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Sylvester Guldberg Røn

Simon Kjær og Sevilla tog første pokal-stik

Simon Kjær spillede hele kampen, da Sevilla torsdag besejrede Athletic Bilbao med 1-3 i Copa Del Rey.

Af Sylvester Guldberg Røn

Sevilla tog torsdag aften første stik, da de med Simon Kjær i midterforsvaret i hele opgøret slog Athletic Bilbao med 1-3 i første opgør i Copa Del Reys 1/8-finale. . 

Efter blot seks minutter kom gæsterne fra Sevilla i front. Athletics offsidefælde kiksede, og derfor kunne Franco Vazquez finde Nolito i dybden, der var sikkerheden selv, da han scorede til 0-1.

Tyve minutter senere var hjemmeholdet farlige, da højrebacken Capa efter en fin dribletur fik afsluttet, men afslutningen var svag, og Sevilla-keeper Juan Soriano kunne nemt redde.

Kort inden pausen fik hjemmeholdet bolden i nettet, men efter en omgang VAR blev Aritz Aduriz' mål annulleret for offside. Derfor gik Sevilla til pause med en snæver føring.

Fire minutter efter pausen kom udligningen endelig. Et hjørnespark endte i panden af Mikel San José, der med fin teknik fik dirigeret bolden over i det fjerneste hjørne til 1-1.

Der gik dog kun et par minutter, før Sevilla tog føringen igen. Igen kiksede offside-fælden i Athletic-forsvaret fælt, og det sendte André Silva alene i gennem med målmanden. Portugiseren var sikkerheden selv, da han lagde bolden i nettet til 1-2.

Med et kvarter igen skulle det også blive 1-3. Wissam Ben Yedder modtog bolden på kanten af feltet og efter en fiks vending bragede han bolden i nettet. 

Returopgøret spilles på onsdag i Sevilla klokken 20.30

Superliga

Mere Superliga

Fokus