• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

Simon Kjær på vej væk fra Sevilla: Kan komme tilbage til tidligere klub

Det ser ud til, at Simon Kjærs tid i Sevilla er ved at være slut, og et skifte tilbage til Fenerbahce bliver nævnt som en mulighed for ham.

Af Oliver Okstrøm

Den danske landsholdsanfører er vant til at skifte klub, da han i løbet af sin karriere har spillet i seks forskellige lande for syv forskellige klubber. Nu ser det ud til, at midterforsvareren kan være på vej tilbage til en af sine tidligere klubber.

Det skriver den spanske sportsavis Marca.

Her bliver der peget på, at det danskeren er en af de spillere i Sevilla, som klubben kunne se ud til at være klar til at sælge, og her peger avisen på, at Kjær kan være på vej til Fenerbahce, som han skiftede fra for to år siden.

Dermed kan Simon Kjærs tid på Estadio Ramon Sanchez Pizjuan være tæt på at være et overstået kapitel, og det har da heller ikke været en storslået sæson for landsholdsprofilen. Senest er der også blevet hentet en ny forsvarsspiller til klubben i form af Diego Carlos.

Hvis Simon Kjær forlader den andalusiske klub, så bliver han ikke den eneste. Allerede nu har Gabriel Marcado sagt farvel, og Sergi Gomez kan også sagtens blive den næste.

Foruden Sevilla og Fenerbahce har Simon Kjær også spillet for FC Midtjylland, Palermo, Wolfsburg, Roma og Lille.

Superliga

Mere Superliga

Fokus