• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Mikkel Sloth

Skuffet Barca-stjerne: Nu tænker vi på El Clásico

Foto: Getty Images

FC Barcelona smed point i mesterskabskampen med uafgjort mod Real Sociedad, og vil nu fokusere på at revanchere sig mod Real Madrid på onsdag, siger en af målscorerne i dagens remis

Af Mikkel Sloth

FC Barcelona måtte i dag nøjes med en enkelt point mod Real Sociedad, da katalanerne spillede 2-2. Real Sociedad kom foran tidligt i kampen, men på hver side af pausen scorede Antoine Griezmann og Luis Suarez og bragte Barcelona på sejskurs. 

Svenske Alexander Isak udlignede dog til slutresultatet 2-2, og derfor smed FC Barcelona vigtige point i mesterskabskampen. De kan nu blive overhalet af Real Madrid, hvis hovedstadsklubben vinder over Valencia i morgen.

Læs også:Sociedad og Barcelona delte i hæsblæsende topkamp

Netop Real Madrid er modstanderen i det traditionsrige El Clásico på onsdag, og den kamp ser FC Barcelona-spillerne nu frem mod. Det fortalte en skuffet FC Barcelona-målscorer Antoine Griezmann ifølge avisen Sport efter kampen mod Real Sociedad, som også fik roser med på vejen af deres tidligere spiller.

- De to hold havde deres momenter i kampen. Da vi udlignede fandt vi selvtidllig og skabte chancer. Så var det Real Sociedad, der skulle udligne i anden halvleg. Derefter gik begge hold efter det tredje mål. Ingen formåede at få det, selvom de offensive ændringer hos Real Sociedad klædte dem rigtig godt, lød det fra Griezmann som fortsatte:

Læs også:Barca-præsident: Messi bliver her i mange år

- Jeg ved ikke, om resultatet var det rigtige. Sandheden er, at begge hold havde chancer til at vinde. Nu handler det om at tænke på El Clásico, afsluttede den franske forward.

Læs også:Barcelona-legende hylder Qatar: De giver os alt

Læs også:Neymar lægger sag an mod Barcelona: Vil have sin løn

Læs også:Verdensstjerne: Tiki-taka og spansk dominans blev grundlagt i Århus

Superliga

Optakt: Hobro IK - Lyngby Boldklub

Den første af to gyserkampe om overlevelse i Superligaen spilles i Hobro, hvor Lyngby kommer på besøg mandag aften.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.