• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Mikkel Sloth

Skuffet Barça-træner savnede intensitet mod Bilbao

FC Barcelona måtte nøjes med uafgjort mod Athletic Bilbao søndag aften, hvor træner Ernesto Valverde savnede både intensitet og aggresivitet fra sit hold

Af Mikkel Sloth

For anden La Liga-kamp i træk måtte FC Barcelona gå fra banen med et enkelt point, da det søndag aften kun blev uafgjort 0-0 på udebane mod Athletic Bilbao. Her var det hjemmeholdet, der havde de største chancer, mens FC Barcelona på trods af spilovertag havde svært ved at blive farlige.

Efter kampen fortalte FC Barcelona-træner Ernesto Valverde også, at kampen heller ikke forløb, at han havde håbet. 

- Vi har lidt tunge i første halvleg, og manglede klarhed i vores spil. Vi håbede på at kampens rytme ville være mere intens, men det blev den ikke. Vi er ansvarlige for at gøre, hvad vi har brug for at gøre. I dele af kampen pressede de højt og var over os, derfor var det svært for os at komme forbi muren af modspillere.

Valverde savnede også aggresivitet fra sine spiller. Men selvom de også spillede pokalkamp mod Real Madrid i midtugen, vil han ikke give træthed skylden for den manglende aggresivitet.

- I første halvleg skulle vi have været mere pågående og gået efter det. Der var momenter, hvor vi ikke var beslutsomme nok. Træthed? Vi har haft en svær uge, men det er ikke en undskyldning for mig.

Mens FC Barcelona har smidt point i de seneste to runder af La Liga, har ærkerivalen Real Madrid fået fuldt udbytte i begge runder. Derfor er der nu kun seks point mellem FC Barcelona på førstepladsen og Real Madrid på andenpladsen.

Superliga

Hobro-kant misser OB-kamp

Peter Sørensen har ikke mulighed for at gøre brug af Oliver Thychosen, når han fredag skal sætte holdet til kampen mo...

Mere Superliga

Fokus