• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Mikkel Sloth

Smider vigtige point: Wass og Valencia snydt af drømmemål i overtiden

Foto: Getty Images

Med Daniel Wass i startopstillingen tabte Valencia med 1-2 til Real Betis, og missede derfor muligheden for at holde trit med topholdene

Af Mikkel Sloth

Daniel Wass startede på midtbanen, da Valencia denne eftermiddag var på besøg hos Sevilla-klubben Real Betis. Her måtte danskeren og holdkammeraterne gå skuffede fra banen uden point efter et nederlag på 2-1.

Valencia kom ellers foran efter lidt over en halv times spil, da Maxi Gómez knaldede bolden i mål fra straffesparksfeltet. Føringen holdt dog kun i fem minutter, hvor den bundrutinerede, og tidligere Valencia-spiller, Joaquín med en flot afslutning bragte balance i regnskabet.

Læs også:FCM-kant: Kan vi klare OB, kan vi klare det meste

Det lignede en pointdeling, men tre minutter inde i dommerens tillægstid fandt kampen sin afslutning - og det skete på et sandt drømmemål. Sergio Canales tog sig af et frispark fra venstre side, og han sendte bolden helt over i det modsatte målhjørne til slutresultatet 2-1.

Derfor er Valencia stadig på 20 point, hvilket efterlader dem på tiendepladsen. En sejr havde ellers sendt dem op på siden af Real Sociedad på femtepladsen, og kun et enkelt point efter Sevilla på den Champions League-givende fjerdeplads. Nu risikerer de i stedet at blive hægtet yderligere af i kampen om top fire, da både Real Sociedad og Sevilla har spillet en kamp færre.

Læs også:AC Milan-direktør nedtoner Zlatan-rygter

Sejren giver Real Betis lidt luft i bundkampen, hvor de rykker op på 14.-pladsen med 16 point, hvilket er syv mere end Pione Sistos Celta Viga på den forkerte side af nedrykningsstregen.

Læs også:Barca-præsident: Messi bliver her i mange år

Læs også:Daniel Wass grundlagde vigtig Valencia-sejr over Granada

Læs også:Wass og Valencia i fornemt comeback - Salzburg og Nissen fik point i Napoli

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.