• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

Solari afslører sine ord inden Vinicius' afgørende indskiftning

Solari afslører sine ord inden Vinicius' afgørende indskiftning
Foto: Getty Images

Det var en enkel kommando, der blev givet til Vinicius, der satte Real Madrid i gang mod Valladolid lørdag eftermiddag.

Af Oliver Okstrøm

Real Madrid skiftede ud på trænerposten efter 1-5-fadæsen mod Barcelona for en uges tid siden, hvor Julen Lopetegui blev fyret og Santiago Solari blev placeret som midlertidig løsning i cheftrænerstolen.

Her er det først blevet til en sejr i pokalturneringen, og lørdag vandt Real Madrid med 2-0 over oprykkerne fra Valladolid på to sene mål, der henholdsvis kom via et selvmål og et straffespark.

Selvmålet kom via et indlæg fra Vinicius Jr, som var blevet skiftet ind undervejs i opgøret. Efter kampen blev Solari spurgt til, hvad han havde sagt til Vinicius, inden han blev sendt på banen.

- Jeg fortalte ham, at han skulle være tålmodig og få folk med sig, hvilket han ved, hvordan man skal gøre. Dernæst gjorde jeg ham opmærksom på, at det også er nødvendigt at han hjælper til med at forsvare. Det sidste er noget, som man virkelig er nødt til at forklare ham, siger Solari ifølge Marca.

I kampen blev Gareth Bale udsat for pibekoncert fra hjemmepublikummet på Bernabeu, men det er noget, som Solari tager meget afslappet.

- Han kommer også til at score mål, og så tiljubler folk ham. Hans arbejde er ligeså vigtigt som alle andres, fordi en kamp varer 90 minutter. Udskiftningen af ham gav friskhed til holdet, men der var hårdt arbejde fra hans side forud for udskiftningen, siger Solari, der gør opmærksom på, at holdet ikke består af børn, men af meget modne spillere.

Straffesparksmålet, der lukkede kampen, blev sat ind af Sergio Ramos med få minutter tilbage af den ordinære spilletid.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AaB - Esbjerg fB

To målfattige mandskaber mødes i Aalborg søndag eftermiddag, så det ligner alt andet end en målfest. Men alligevel kan det godt blive en intens og spændende match.